Přidala jsem kompletní povídku X-mas. A dala jsem si záležet, takže už by tam mělo být méně chyb.
 
Další povídka od písmene B už visí i zde. Jedná  se o Blackerness.
 
což znamená, že nyní na webu najdete kompletní povídku Báseň mého života.  P.S.: Sequel nebude, ale možná se konečně dokopu, abych napsala alternativní konec, který jsem původně chtěla použít. 
 
Dneska jsem doplnila další starou povídku s názvem 25.  Má takový zvláštní konec a už jsem několikrát přemýšlela, že k ní napíšu epilog. No, možná se časem dočkáte...
 
Dostala jsem se k tomu, abych doplnila komplet mou dokončenou povídku Vánoční koleda nebo též Humbuk. Pár EP/GW mě začal docela bavit, takže se snad brzy můžete těšit na další novinku v tomto směru. 
 
Povídka Zkáza rodu Malfoyů je konečně kompletně tady. Přeji příjemné počtení. 
 
Konečně jsem doplnila všechny zatím obetované kapitolky Sítě na motýly. Zároveň přibylo i několik kapitol Zkázy rodu Malfoyů a přidala jsem i další oldies povídky - jednorázovky Jed v šedých očích a Znamení zla. 

Pokud to dál půjde tímto tempem mohla bych někdy v září konečně přidávat i něco nového :-DDD  Ne vážně, je přede mnou volný víkend, tak to snad bude odsejpat.
 
Ráda bych tento blog používala jako takové centrum novinek. Pokaždé, když přidám nějakou novou povídku či kapitolu, dám vám tady vědět. 

Teprve se rozjíždím, takže zatím jediné co tu najdete je ČERNOBÍLÝ SVĚT, ještě bych během dneška ráda doplnila i zatím napsané části povídky SÍŤ NA MOTÝLY.