"Tentokrát tu nebyl alkohol, který by je připravil o zábrany, nic, na co by mohli svést svou slabost a touhu. Byli tu jen oni dva. Dvě těla plná vášně, která chtěla patřit jedno druhému."
Nová kapitola LiT je tu, s číslem 51 nese název Když tma přichází jako bouře. Komentovat můžete ZDE nebo u mě na blogu electrapm.blog.cz
 
"Ale jedna jeho část to vítala… jako příležitost získat Ebony zpátky. Jako výmluvu, proč se o ni ucházet, jako povolení udělat z ní svou, aniž by musel přiznat hloubku svých citů.

Ale nedokázal jí to říct, nedokázal přiznat, že tehdy nechtěl, aby odcházela, a že ji nyní chce ještě méně ztratit než tenkrát."

Jubilejní padesátá (!) kapitola Lux in tenebris je dárkem k Vánocům všem fanouškům této povídky. Snad se bude líbit. Komentovat můžete zde nebo na electrapm.blog.cz.
 
"Skoro viděl sám sebe, jak vchází do její ložnice. Jak ji povalí na postel. A pak ji přiměje, aby mu zopakovala všechny ty věci, které mu říkala během jejich poslední společné noci. A bude ho znovu prosit..."
Kapitolka Lux in tenebris s pořadovým číslem 49 je na světě. Komentovat můžete zde, nebo na mém blogu electrapm.blog.cz
 
Nabízím vám plně zařízenou laboratoř ve sklepení v Bradavicích. A školu plnou studentů, mezi kterými se – ač jsem tím sám překvapen – čas od času objeví jeden či dva adepti, kteří vědí, že není žádný rozdíl mezi šalamounkem a mordovníkem. Mohla byste je zapojit do vašeho výzkumu a vytvořit si z nich vlastní tým. To vše samozřejmě s mojí asistencí.“
Nová kapitolka povídky LUX IN TENEBRIS už je tady. I když už se zdálo, že povídka směřuje ke svému definitivnímu finále, čeká nás ještě jedna malá komplikace, kterou budou muset hlavní hrdinové vyřešit. A kdo ví ... možná přinese i ten požadovaný happy end. Kapitolka nese název Když se ve tmě přepočítáš. Komentář ke kapitolce můžete zanechat zde, nebo na mém blogu electrapm.blog.cz